Rent a Car Beograd / E-mail. office@easyrent.rs / Mob +381 65 510 4923

TESTIRALI SMO MASERATI GRANTURISMO

Maserati Grantirismo

Ako se kaže da slika vredi 1000 reči, onda je za početak ovog testa dovoljna slika Neptunovog trozubog koplja, koja se savršeno utapa u siluetu Maseratija GranTurismo.

Nisu ljudi iz Maseratija slučajno izabrali Neptunov trozubac kao zaštitni znak svojih automobla.

Neptun je bog mora, a za Maserati kazu da je bog na točkovima.

Iako je veći, teži, i “sporiji„ od svojih konkurenata (ako takve uopšte ima ), Granturismo definitivno budi posebne emocije kada prođe pored vas.

maserati

Srce ovog Gran Cupea čini 4.2 l V 8 atmosverac  napravljen u saradnji sa Ferarijem, koji isporučuje 405 ks i uparen je sa šestostepenim automatčkim ZF menjačem koji ima i manuelni mod.

Kao šlag na tortu, dodali bi specijalno dizajnirani izduvni sistem sa pneumatskim ventilima koji kada Granturisma vozite u sport modu, proizvodi zaista zastrašujucu buku (vozili smo par sati u Sport modu i uopšte nije prijatan osećaj).

 

maserati

 O detaljima na ovom automobilu suvišno je trošiti reči. Maserati Granturismo izgleda kao najlepša, najzanimljivija i najzavodljivija devojka od koje nikada ne biste želeli da se odvojite.

 

maserati granturismo

 

maserati granturismo

 

Maserati volan

 

Easy Rent  je jedina rent a car agencija u Beogradu koja u svojoj ponudi ima ovakav automobil.

Vozilo je moguće iznajmiti sa i bez vozača. Još jedna od novina na našim prostorima je vožnja sa našim instruktorom u trajanju od sat vremena.

Za sve detalje i informacije slobodno nas kontaktirajte.

Vaš Easy Rent

 

najbolji auto com testovi net