Rent a Car Beograd / E-mail. office@easyrent.rs / Mob +381 65 510 4923

Renault Clio 1.5 DCI - 90ks

Clio-man

• Gorivo: Dizel

• Tip vozila: 5 vrata

• Potrošnja: 4.4l / 100km

• Kubikaža: 1500ccm

• Menjač: Manuelni

 

Ukoliko želite udoban, stabilan i bezbedan model nećete naći bolji model iz B segmenta od Renalut Clio modela 4 generacije. Ovaj model je 2015. godine proglašen najbezbednijim modelom u svojoj klasi. Karakteriše ga elastičan, uglađen i tih motor koji predstavlja savršen izbor kada su upitanju kratka ali i duga putovanja. Prosečna potrošnja ovog modela sa 90KS, inače najjačeg motora koji dolazi u ovom automobilu, iznosi između 3.3l/100km prema fabričkoj specifikaciji do 4.4l/100km koliko predstavlja realna potrošnja kombinovane vožnje. Renault Clio predstavlja idealno rešenje za sve one koji vole francusku udobnost i moderan dizajn.

 

Renault Clio IV - Galerija

 

Iznajmite ovo vozilo na veoma jednostavan način. Dovoljno je da popunite formu ispod i vaše vozilo će vas sačekati u terminu koji naznačite.

Rezervacija

Korak 1

Lični podaci

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input

Korak 2 Izbor najma

Molimo selektujte automobil koji želite da iznajmite

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input

Napomena*

Ukoliko imate portebu za nekom drugom vrstom vozila, ukoliko Vam je potrebno sedište za dete, lanci za sneg, GPS uređaj, ako vam neodgovara lokacija preuzimanja ili vraćanja vozila ili slično molimo Vas naglasite u polju ispod.

Invalid Input
Invalid Input

najbolji auto com testovi net