TESTIRALI SMO MASERATI GRANTURISMO

Maserati Grantirismo

Ako se kaže da slika vredi 1000 reči, onda je za početak ovog testa dovoljna slika Neptunovog trozubog koplja, koja se savršeno utapa u siluetu Maseratija GranTurismo.

Nisu ljudi iz Maseratija slučajno izabrali Neptunov trozubac kao zaštitni znak svojih automobla.

Neptun je bog mora, a za Maserati kazu da je bog na točkovima.

Iako je veći, teži, i “sporiji„ od svojih konkurenata (ako takve uopšte ima ), Granturismo definitivno budi posebne emocije kada prođe pored vas.

maserati

Srce ovog Gran Cupea čini 4.2 l V 8 atmosverac  napravljen u saradnji sa Ferarijem, koji isporučuje 405 ks i uparen je sa šestostepenim automatčkim ZF menjačem koji ima i manuelni mod.

Kao šlag na tortu, dodali bi specijalno dizajnirani izduvni sistem sa pneumatskim ventilima koji kada Granturisma vozite u sport modu, proizvodi zaista zastrašujucu buku (vozili smo par sati u Sport modu i uopšte nije prijatan osećaj).

 

maserati

 O detaljima na ovom automobilu suvišno je trošiti reči. Maserati Granturismo izgleda kao najlepša, najzanimljivija i najzavodljivija devojka od koje nikada ne biste želeli da se odvojite.

 

maserati granturismo

 

maserati granturismo

 

Maserati volan

 

Easy Rent  je jedina rent a car agencija u Beogradu koja u svojoj ponudi ima ovakav automobil.

Vozilo je moguće iznajmiti sa i bez vozača. Još jedna od novina na našim prostorima je vožnja sa našim instruktorom u trajanju od sat vremena.

Za sve detalje i informacije slobodno nas kontaktirajte.

Vaš Easy Rent