Operativni rent

alphabet stage uk 19- 0

U aktuelnom ekonomskom okruženju, u kom su troškovi života i poslovanja sve veći a prihodi smanjeni ili stagniraju, nameće se pitanje, da li se isplati kupiti nov automobil? Pravna lica i velike korporacije sve češće se opredeljuju za najam vozila (Operativni Rent) obzirom da su troškovi najma u velikom broju slučajeva dosta povoljniji od samog posedovanja auta.

1200x-1

Operativni rent se u praksi pokazao kao odličan izbor kako za pravna, tako i za fizička lica, obzirom da je jedini trošak pored cene njma, utrosak goriva. Održavanje vozila,registracija, kasko osiguranje,gume, i svi ostali troškovi vezani za ekspolataciju vozila, uračunati su u cenu najma. Mi vodimo računa o tome, vi samo vozite auto.

fleet-lined-up

Easy Rent  akcenat svog razvoja bazira pre svega na saradnji sa pravnim licima, sa kojima imamo sklopljene dugoročne ugovore o operativnom rentu (Full Fleet Management).

Sarađujemo sa velikom korporacijama, distributerima, producentskim kućama,IT kompanijama,marketinškim agencijama, nevladinim organizacijama, turističkim agencijama i svim firmama kojima su potrebne usluge FFT.

Ukoliko Vaša firma ima potrebe za Operativnim Rentom, slobodno nas kontaktirajte,napravićemo Vam najbolju ponudu za FFT. Takođe, u mogućnosti smo da vam nabavimo potpuno nova vozila po vašem izboru, ako se odlučite za dugoročni vid saradnje ( od 6 do 36 meseci).

Za sva vaša pitanja, nedoumice i sugestije, slobodno nas kontaktirajte. Odgovorićemo Vam u najkrćem mogućem roku.

Vaš Easy Rent