TOYOTA YARIS 1.33 MULTIDRIVE S BI-TONE + KRATAK TEST I PRVI UTISCI

Ovoga puta u Easyent-u na kratkom testu se našao jedan veoma atraktivan i zanimljiv Yaris.

U pitanju je Toyota Yaris 1.33 Multidrive S sa paketom opreme Bi Tone +

Toyota yaris rent a car

Razlike između ovog Yarisa i običnog modela su prilično vidljive obzirim da model sa ovim paketom opreme sem dve boje na karoseriji ( bela perla u kombinaciji sa crnom-mišljenja smo da je ovo i najlepša kombinacija) ima i led dnevna svetla, aluminijumske felne od 16 inča i zatamnjena zadnja stakla.

Toyota Yaris izgled spolja

Enterijer se takođe razlikuje,a najupečatljiviji detalji su crna obloga krova + crni štitnici od sunca ( što se nama posebno svidelo) ,sportska sedišta sa sasvim dobrim bočnim potporama, čini nam se i bolji audio sistem.

toyota yaris unutrašnjost

toyota yaris displej

Obzirom da ovaj Yaris podesuje Multidrive S automatski menjač sa sedam stepeni prenosa, vozaču nidi opciju promene brzina preko pločica iza volana, takođe i volan sam po sebi je drugačiji nego u običnom modelu.

toyota yaris volan

Od estetskih detalja dodali bi još i Alu felne od 16 inča i disk kočnice pozadi sa spotrskim pločicama i Toyotinim logom ( vrlo zanimljiv detalj)

toyota yaris točak

Što se same voznje i svakodnevnog korišćenja ovog automobila tiče, sve je na svom mestu, precizno, kvalitetno,sa dosta “pomagala“ koji puno olakšavaju vožnju a posebno parkiranje.

Treba napomenuti da sva Toyotina vozila kao deo standardne opreme poseduju parking kameru,koja dosta pomaže prilikom parkiranja,ali svakako se ne treba oslanjati samo na nju.

kamera za parking

Tu su još i dvozonski klima urađaj, kao i tempomat,koji olakšava voznju na auto putu.

Audio sistem raspolaže sa dosta opcija, od povezivanja telefona ( bluetooth opcije za telefoniranje, mail, i puštanje muzike) do podešavanja raznih parametara vozila.Ove opcije takođe poseduju i ostali modeli marke Toyota

Provereni motor od 1,33 cm2 koji isporucuje 99 ks u kombinaciji sa Multidrive S menjačem savršeno radi i Yarisu pruza sasvim pristojne performanse. Moramo naglasiti da ovo nije sportski automobil,i da potencijalni vozači ne očekuju previše.

Multidrive S menjač

Iako ovaj Yaris ima Sport mod, nema nekih specijalnih razlika u voznji , sem pojačane buke, obzirom da se motor vrti u visokim obrtajima.

Multidrive S automatski menjac,sjajno radi i promene brzina su praktično neprimetne.

Iako smo Yarisa relativno kratko testirali ( svega nekoliko dana) utisci su prilično pozitivni.

Auto je vrlo atraktivan i upadljiv , sasvim se lepo i lako vozi, i potrošnja goriva nije velika.

U konbinovanom režimu voznje, mada više po gradu,zabeležili smo potrošnju od 7.4 l na 100 km sto je po našem mišljenju sasvim ok.

toyota yaris potrošnja goriva

Easyrent u svojoj ponudi ima nekoliko modela Yarisa, ali ovaj model za sada neće biti dostupan za iznajmljivanje.

Za sve informacije oko uslova najma,molimo Vas da nas kontaktirate.

Napominjemo da Easyrent ima specijalne uslove najma za pravna lica - firme kroz opciju dugoročnog zakupa – Operativni rent

Vas Easyrent Rent a Car Beograd