NOVO U PONUDI - TOYOTA YARIS HYBRID KRATAK TEST I PRVI UTISCI

Easyrent rent a car Beograd svoju ponudu obogatio je još jednim Hybridnim vozilom.

Ovoga puta predstavićemo vam Toyotu Yaris Hybrid.

001

Na prvi pogled izgleda isto kao i “običan Yaris“, razlika je samo u Toyotinom znaku koji je na Hybridnim modelima svetlo plave boje, natipsom Hybrid na krilima i gepeku, i na instrument tabli koja nema klasičan obrtomer.

002

Obzirom da je brend Toyota uveliko poznat kao najpouzdaniji i najveći proizvođač automobila na svetu, nema potrebe da previše pišemo hvalospeve vezane za kvalitet izrade ovog automobila, prećićemo na konkretnu stvar a to je Hybridni pogon.

Toyota Yaris Hybrid opremljen je sa dva motora, benzinskim od 1497 ccm koji isporucuje 75 ks pri 4800 o/min i elektromotorom snage 61 ks, sto Yarisu daje ukupnu kombinovanu snagu od tačno 101 ks

Toyota Yaris Hybrid je opremljen CVT automackim menjačem, koji je takođe dostupan i kod “običnog“ Yarisa

Ono u čemu se Yaris Hybrid najviše razlikuje od običnog modela svakako je potrošnja goriva.

003

Vozne karakteristike oba modela – (vozili smo i Yaris sa 1.33 motorom i CVT menjačem) se razlikuju mada ne drastično,dok je potrišnja goriva sasvim različita priča.

Yaris 1.33 sa 99 ks i CVT menjačem na našem testu ( Test ovog modela imaćete prilike da pročitate u drugoj temi) zabelezio je potrišnju od 7,5 l na 100 km ,dok je Hybrid zabelezio svega 4,6 l na 100 km.

004

Uslovi voznje Hybrida i običnog Yarisa nisu bili baš identični – Hybrid smo više vozili van grada,dok smo običan Yaris više vozili u gradu , ali potrošnja goriva ne bi trebalo da se mnogo razlikuje.Mišljenja smo da Hybrid još manje troši ako se vozi samo po gradu i na kratkim relacijama.

005

Toyotu Yaris Hybrid idealan je auto za Firme koje najveću kilometražu prelaze u gradskim uslovima vožnje, obzirom da su gradske gužve idealan teren za Yaris Hybrid.

Sva Pravna Lica- Firme, imaju mogućnost da kroz Operativni Rent u našoj Rent a Car kući dođuu posed jednog ovakvog vozila, i sami se uvere u kvalitet i velike uštede na gorivu koje mogu ostvariti.

Easyrent je trenutno jedini Rent a Car u Beogradu koji u svojoj ponudi ima Hybridna vozila, koja su namenjena za Pravna Lica kroz Operativni Rent.

Pozivamo sve zainteresovane klijente da nam se jave kako bi im predočili prednosti Hybridnih vozila u svakodnevnom poslovanju.

Vaš Easyrent