Fiat Panda je gradski auto, koji je u svojoj prvoj iteraciji Mk1 predstavljen davne 1980. i proizvodio se do 1986. kada su napravljene neke promene. Od 1986. do 2003. pravljen je Mk2 sa samo nekoliko sitnih izmena.

Fiat panda za iznajmljivanje

Sledeća generacija, o kojoj ovde pričamo, Mk3, koju nazivaju nova Panda, ili "Nuova Panda" je izabrana za auto godine 2004. Sledeća generacija Mk4 je predstavljena u Frankfurtu i proizvodićese u Italiji u Promigliano d'Arco postrojenju.

unutrašnjost fiat pande

Za 31 goidnu, Fiat je prodao preko 6.5 miliona Pandi širom sveta, sa više od 4.5 miliona primeraka prve serije. Poslednja generacija Pande u verziji Panda 4x4 je osvojila nagradu "SUV of The Year" koju dodeljuje Top Gear magazin.

fiat panda gepek

Kakva je Fiat Panda?

Retko koji automobil iz ovog segmenta će ostaviti na vas utisak kao Fiat Panda.

Vožnja u ovom automobilu je bolja nego što biste očekivali. Tri mala motora između kojih možete da birate daju "dovoljno" snage i performansi, a upravljanje je solidno, iako automobilu ponekad nedostaje kontrole na prednjem delu. Upravljački sistem je dobar i precizan.

Osećaj u vožnji je udoban a Panda reaguje dobro na sve vrste podloga. Izolacija kabine je iznad svih standarda, pa tako su zvuk motora i vetra veoma tihi u kabini, pogotovu pošto je u pitanju gradski automobil.

Enterijer je impresivan. Čak i osnovni modeli imaju zadnje sedište sa opcijom pomeranja narped-nazad što daje mogućnost da se udobno smesti četvoro odraslih ljudi, dok modeli sa višom cenom nude još više akomoditeta. Gepek je sa obzirom na veličinu Pande, veoma prostran.

Rezervišite na vreme Fiat Pandu u Easyrent Rent a Car Beograd, i uživajte u vožnji.

Vaš Easyrent