Skoda-Fabia

Easyrent Rent a Car Beograd svoju flotu segmentovao je tako da raspolaže vozilima tri svetski poznata automobilska brenda Fiat, Skoda i Renault.

Kako bi izašli u susret željama i potrebama naših klijenata, raspolažemo vozilima iz svih kategorija.

Mini klasu predstavlja Fiat Punto Classic, automobil koji po svojim gabaritima svakako nije mini, već praktičan gradski automobil koji može prevesti 4 odrasla putnika sa prtljagom do bilo kog mesta.Uglavnom se iznajmljuje za gradske ili međugradske vožnje.

Economy klasu predstavljaju Škoda Fabia i Fiat Punto EVO, automobili koje karakterise ekonomičnost u vožnji ali i praktičnst i prostranost bilo da se radi o gradskim,međugradskim ili dužim relacijama.

Compact klasu predstavljaju Škoda Rapid, Fiat Bravo i Dacia Stepway, automobili koje karakterišu veći komfor i prostranost od automobila iz economy klase,ali podjednako dobra praktičnost,funkcionalnost i ekonomičnost u vožnji.

Srednji klasu predstavljaju Renault Fluence i Škoda Octavia, automobili koji svojim komforom u potpunosti zadovoljavaju potrebe dužih putovanja. Karakteriše ih prostranost kabine kao i prostora za odlaganje prtljaga, motori većih zapremina kao i dodatna oprema koju čine Bluetooth, Speed Limit, Cruise Control I jos pregršt dodatnih opcija, koja duža putovanja čine bezbednijim,udobnijim i lagodnim.

Premium klasu predstavlja nova Škoda Superb, automobil koji svojom pojavom nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Po mnogim kritičarima auto industrije, revolucionaran model koji postavlja nove standarde u visokoj klasi. Karakteriše ga luksuzan enterijer,prostanost kabine kao i gepeka,impozantan spisak dodatne opreme,najmoderniji bezbednosni i sigurnosni sistemi. Snažan motor u kombinaciji sa DSG automatskim menjačem vožnju čine pravim uživanjem.

Za koji god tip automobila da se odlučite, ljubazno osoblje Easy Rent-a je tu da vas posavetuje oko odabira modela,koji ce se najbolje uklopiti u vaš budžet i vaše potrebe.

Tu smo zbog Vas.

Vaš Easy Rent