Renault Clio 1.6 16V Automatic

Renault Clio 16 automatic Easy Rent A Car Beograd

Renault Clio 1.5 dci nalazi se negde izmedju economy I kompakt klase. Pokrece ga provereni 1.5 DCI motor uparem na manuelnim menjacem,koji u proseku trosi oko 4l diesela na 100 km

• Gorivo: Dizel

• Tip vozila: 5 vrata

• Potrošnja: 4.4l - 6l / 100km

• Kubikaža: 1.5ccm

• Menjač: Automatik

 

Bez obzira da li volite ili ne volite francuska vozila, ovaj mali automobil iz segmenta malih gradskih automobila sigurno vas neće ostaviti ravnodušnim. Predstavlja savršen spoj odličnog dizajna i udobnosti. Pogodan je za sve one kojima je potreban automobil manjih dimenzija koji može lako da se probija kroz gradsku gužvu pri čemu dizelski agregat od 1.5ccm daje odličan odnos snage i potrošnje. Najveće prednosti ovog automobila su prostornost, udobnost, zvučna izolacija i potrošnja goriva.

 

Renault Clio III - Galerija

 

Iznajmite ovo vozilo na veoma jednostavan način. Dovoljno je da popunite formu ispod i vaše vozilo će vas sačekati u terminu koji naznačite.

Rezervacija

Korak 1

Lični podaci

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input

Korak 2 Izbor najma

Molimo selektujte automobil koji želite da iznajmite

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input

Napomena*

Ukoliko imate portebu za nekom drugom vrstom vozila, ukoliko Vam je potrebno sedište za dete, lanci za sneg, GPS uređaj, ako vam neodgovara lokacija preuzimanja ili vraćanja vozila ili slično molimo Vas naglasite u polju ispod.

Invalid Input
Invalid Input