Easy Rent
VELIKI POPUSTI U APRILU I MAJU!
KONTAKTIRAJTE NAS ZA VISE INFORMACIJA ...
ˇ
SPECIJALNE PONUDE ZA PRAVNA LICA,
VELIKE USTEDE NA GORIVU
ˇ
MINIMALNA
SPECIJALNE PONUDE ZA PRAVNA LICA,
EKO FRIENDLY
EMISIJA CO2
'
VEC OD 34€ PO DANU
POTPUNO NOVA TOYOTA
C-HR
Arrow
Arrow

Rent a car Beograd - Veliki izbor vozila uz pristupačne cene

Easy Rent je agencija za iznajmljivanje vozila koja posluje na teritoriji Beograda i Republike Srbije. U odnosu na konkurenciju izdvaja nas iskustvo u radu kao i veliki izbor mahom novih, saveremenih vozila. Naša ponuda rent a car vozila čine automobili marke Toyota i Škoda koja su opšte poznata po svojoj pouzdanosti i komfornosti. Svi automobili u našoj floti su redovno servisirani i održavani kod ovlašćenih servisera te obezbeđuju da se bez ikakve bojazni i problema uputite čak i na najudaljenija mesta na teritoriji Srbije.
Rezervacija vozila je laka i jednostavna, a postoje tri načina: Prvi je da putem online rezervacionog sistema i forme rezervišete svoje vozilo prema sopstvenim potrebama. Druga opcija je lični kontakt putem telefona a tu je i „chat“ putem koga smo dostupni za svaki vid pitanja, dogovora kao i zakazivanja vozila.
Cenovnik rent a car usluga je u potpunosti prilagođen tržištu i zahtevima klijenata. Uvek se trudimo da našim klijentima obezbedimo najkvalitetniju uslugu uz pristupačne cene. Naš najveći motiv su zadovoljni klijenti koji nam se uvek vraćaju. Rent a car cene naše agencije možete pogledati ovde.
Bez obzira za koji dođaj ili u koju svrhu želite da iznajmite vozilo, neka to vozilo bude pouzdano, sigurno i udobno. Putujte bezbedno uz vaš Easy Rent - Rent a car Beograd.

AUTOMOBILI
Image
Image

Preporuke zadovoljnih klijenata